/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ A ascuns într-o cisternă cafea și ulei de măsline din Italia. Un bărbat din Nisporeni, cercetat de polițiști

missing
21 ianuarie 2020, ora 12:04

Peste 200 de pachete cu cafea, 350 de sticle cu ulei de măsline și oțet balsamic, produse în Italia, au fost depistate de polițiști în autovehiculul unui bărbat din orașul Nisporeni. Bunurile erau ascunse în rezervorul unei stropitoare agricole. Individul nu a putut prezenta actele de proveniență a mărfii și riscă o amendă contravențională. 

Polițiștii au acționat în baza unei informații operative, iar bărbatul a fost stopat pe traseul „Leușeni – Chișinău”. El se afla la volanul unui „Mercedes Sprinter” cu plăcuțele de înmatriculare moldovenești. Conducătorul auto a oferit actele solicitate de către inspectori, fără a putea răspunde elocvent ce se află în spatele microbuzului.

În urma verificării, în compartimentul marfar a fost depistat o stropitoare agricolă și mai multe cutii. Întrebat de conținutul cisternei, șoferul a comunicat că are câteva sticle cu ulei de măsline. Produsele erau cu eticheta țării Republicii Italiei.

Audiat, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, s-a eschivat de a comunica detalii referitor la cele depistate. Oamenii legii documentează incidentul sub toate aspectele legale. După ce va fi estimată valoarea bunurilor și circumstanțele, se va stabili amenda pe care riscă să o achite șoferul.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram