Peste 200 de pachete cu cafea, 350 de sticle cu ulei de măsline și oțet balsamic, produse în Italia, au fost depistate de polițiști în autovehiculul unui bărbat din orașul Nisporeni. Bunurile erau ascunse în rezervorul unei stropitoare agricole. Individul nu a putut prezenta actele de proveniență a mărfii și riscă o amendă contravențională. 

Polițiștii au acționat în baza unei informații operative, iar bărbatul a fost stopat pe traseul „Leușeni – Chișinău”. El se afla la volanul unui „Mercedes Sprinter” cu plăcuțele de înmatriculare moldovenești. Conducătorul auto a oferit actele solicitate de către inspectori, fără a putea răspunde elocvent ce se află în spatele microbuzului.

În urma verificării, în compartimentul marfar a fost depistat o stropitoare agricolă și mai multe cutii. Întrebat de conținutul cisternei, șoferul a comunicat că are câteva sticle cu ulei de măsline. Produsele erau cu eticheta țării Republicii Italiei.

Audiat, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, s-a eschivat de a comunica detalii referitor la cele depistate. Oamenii legii documentează incidentul sub toate aspectele legale. După ce va fi estimată valoarea bunurilor și circumstanțele, se va stabili amenda pe care riscă să o achite șoferul.

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!