/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ În autobuzul care a luat foc la Orhei se aflau 37 de copii, care au reușit să iasă nevătămați

21 ianuarie 2020, ora 21:34

Un autobuz, cu 37 de copii la bord, a fost făcut scrum în apropiere de localitatea Gornoe, raionul Orhei. Incendiul s-a produs, cel mai probabil, în secțiunea motorului. Flăcările au topit tot interiorul autocarului, iar după stingerea lor, din el a rămas doar carcasa de fier.

Incendiul s-a produs în jurul orei 15:00, la intrare în localitatea Gornoe.

Сătălin GORIA, REPORTER TV8

„Un morman de fiare arse. Asta e tot ce a mai rămas din autocar. Dacă privim în habitaclu, banchetele parcă nici nu ar fi existat, iar volanul s-a topit cu totul. Nici un indiciu nu m-ai arata ca acest schelet a fost cu puțin timp în urmă un MAN de culoare gri.”

Valeriu este șoferul și proprietarul autobuzului. Bărbatul nu-și poate explica de la au pornit flacările.

Valeriu, șofer autobuz

Mă duceam la reparație la service și am văzut că ceva arde din urmă. Am tras pe dreapta și am început să sting, dar nu am reușit.- Aveți asigurare?- Da, dar nuștiu dacă nu a ars înauntru.”- Ce marcă era și cam cât costă? – Vreo 15 mii, MAN.”

Deși flăcările au fost stinse, într-un final, de pompieri, autocarul arată ca după război, fiind distrus în totalitate. Într-un comunicat de presă, emis după producerea incendiului, poliția afirmă că în autocar se aflau 40 de pasageri, dintre care 37 de copii. Aceștia ar fi reușit să iasă din autocar și nu au avut de suferit.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram