Traficul rutier pe str. Columna, tronsonul str. Sfatul Țării – str. Tricolorului, va fi suspendat până la 27 ianuarie. Măsura este impusă de executarea lucrărilor de reabilitare a colectorului de canalizare.

Astfel, circulația rutelor municipale de microbuz, pe perioada efectuării lucrărilor, vor fi redirecționate:

Rutele nr. 108 și nr. 135:

Tur – de pe str. Columna pe str. Vasile Alecsandri, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail și în continuare, pe traseul stabilit.

Retur – pe traseul stabilit.

Rutele nr. 166, nr. 171, nr. 174:

Tur –  de pe str. Vasile Alecsandri pe str. Grigore Ureche, str. Sfântul Gheorghe, str. Avram Iancu, str. Tighina, str. Columna și în continuare, pe traseul stabilit

Retur – pe traseul stabilit.

Ruta nr. 192:

Tur – de pe st. Columna pe str. Vasile Alecsandri, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Tighina și în continuare, pe traseul stabilit.

Retur – pe traseul stabilit.

Rutele nr. 130, nr. 148, nr. 134, nr. 132:

Tur – de pe strada Vasile Alecsandri pe str. Grigore Ureche, str. Sfântul Gheorghe, str. Avram Iancu, str. Tighina, str. Mitropolit Varlaam, str. Bulgară.

Retur – pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz 131:

Tur – de pe str. Sfântul Gheorghe pe str. Avram Iancu, str. Tighina, str. Mitropolit Varlaam, str. Bulgară.

Retur – pe traseul stabilit

Rutele nr. 152 și nr. 162:

Tur – de pe str. Columna pe str. Alexandr Pușkin, str. Grigore Ureche, str. Sfântul Gheorghe, str. Avram Iancu, str. Tighina, str. Mitropolit Varlaam, str. Bulgară.

Retur – pe traseul stabilit.

De asemenea, începând cu data de 22.01.2020 până pe data de 26.01.2020, va fi suspendat traficul rutier pe str. Columna, în perimetrul străzilor V. Alecsandri și Bulgară. Măsura este impusă de executarea lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer fecaloid.

Circulația rutelor municipale de microbuz pe perioada efectuării lucrărilor va fi organizată după cum urmează:

Rutele nr. 108 și 135:

Tur –  de pe str. Mitropolit Dosoftei pe str. Tricolorului, str. Columna și în continuare pe traseul stabilit.

Retur – pe traseul stabilit.

Șoferii care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!