/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Bătaie cu final tragic în sectorul Râșcani! Un bărbat a murit

missing
22 ianuarie 2020, ora 14:21

Un bărbat, în vârstă de 61 de ani, a murit după ce a fost bătut cu pumnii și picioarele în diferite părți ale corpului de amicii săi de pahar. Totul s-a petrecut într-un apartament de pe strada Alexandru cel Bun din sectorul Râșcani al capitalei. Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit de concubina acestuia. 

Potrivit Poliției, doi prieteni ai victimei, de 39 și 48 de ani, au venit acum patru zile în ospeție, unde au consumat băuturi alcoolice. În cele din urmă, între aceștia s-a iscat un conflict. Bănuiții l-au lovit cu pumnii și picioarele în regiunea abdomenului, după care au părăsit locuința bărbatului.

Cadavrul a fost găsit a doua zi de către concubina acestuia, după ce a venit de la muncă.

În cadrul audierilor bănuiţii şi-au recunoscut vinovăţia în totalitate și au spus cu lux de amănunte circumstanţele în care a avut loc crima. Potrivit lor, conflictul cu victima s-ar fi iscat, după ce aceștia și-au adus aminte de unele neînţelegeri anterioare.

Cei doi au fost reținuți pentru 72 de ore și sunt cercetaţi penal pentru omor. Conform legislației, ei riscă închisoare de până la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.

Învinuiții au mai fost anterior judecați pentru comiterea mai multor genuri de infracțiuni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram