/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/FOTO/ Cine va asigura interimatul funcției de șef al Direcţiei generale educație, tineret și sport

missing
22 ianuarie 2020, ora 17:39

Începând de azi Direcţia generală educație, tineret și sport (DGETS) din capitală are un nou șef care va asigura interimatul. Acesta este Andrei Pavaloi, care a fost desemnat prin dispoziția Primarului general Ion Ceban, după ce Rodica Guţu, şef al DGETS şi-a dat demisia.

Andrei Pavaloi a activat anterior în calitate de şef al Direcţiei educaţie al sectorului Râşcani şi va asigura interimatul funcţiei de șef direcție generală, până la organizarea unui concurs în acest sens.

Potrivit reprezentanților primăriei Chișinău, acesta va avea și funcția de șef adjunct al direcției generale.

Tot ieri și-au prezentat demisia din funcție din proprie inițiativă, doi din cei trei şefi adjuncţi ai DGETS.

Ceban, a cerut luni, în cadrul ședinței operative, șefului Direcției generale educație, tineret și sport, Rodica Guțu să-și prezinte, demisia din funcție ca urmare a acuzațiilor care i se aduc referitor la administrarea defectuoasă a domeniului educațional.

Foto: chisinau.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram