/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Trei bărbați riscă patru ani de pușcărie, după ce au furat mai multe capace de canalizare în Florești

missing
22 ianuarie 2020, ora 10:08

Trei bărbați, cu vârstele cuprinse între 19 și 24 de ani, au fost reținui, după ce pe parcursul lunii ianuarie au furat mai multe capace de canalizare în raionul Florești. Doi dintre aceștia sunt din satul Rădulenii Vechi, iar unul din orașul Florești.  

Polițiștii au fost sesizați de autoritățile locale. Acestea au comunicat că în perioada sus menționată, indivizii au sustras mai multe capace de fontă,  21 de metri de gard metalic şi două transformatoare electrice.

Indivizii au fost reținuți ca urmare a măsurilor speciale de investigații și de urmărire penală. Ieri, polițiștii  au ridicat de la un depozit amplasat în apropiere de satul Rădulenii Vechi, 27 de capace de fontă și un transformator electric dezmembrat.

Fiind audiați, suspecții și-au recunoscut vina. Ei au spus că acționau în grup, pe timp de noapte, în intervalul orelor 24:00-03:00,  cu două automobile de model „Wolkswagen T4”.

În acest caz a fost inițiata o cauză penală pentru furt. Suspecții au fost reținuti pentru 72 de ore. Dacă vinovăția le va fi dovedită, aceștia riscă până la patru ani de pușcărie.

Poliția continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și implicarea suspectaților în alte infracțiuni similare.

Foto: politia.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram