/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

O femeie a murit într-un incendiu produs la Botanica. Trei copii au ajuns la spital, fiind intoxicați cu fum

missing
22 ianuarie 2020, ora 09:31

O femeie a murit după ce un incendiu a izbucnit în această dimineață într-un apartament de pe strada Sarmizegetusa din sectorul Botanica al capitalei. Trei minori dintr-un apartament vecin s-au intoxicat cu fum și au fost internați la Institutul Mamei și Copilului pentru îngrijiri medicale.

Pompierii au fost alertați în jurul orei 06:16. La fața locului au fost trimis trei autospeciale de intervenție. Focul a pornit într-un apartament cu două camere de la etajul trei al unul bloc cu cinci etaje. Flăcările au distrus mai multe bunuri materiale vechi.

Pompierii și salvatorii au evacuat mai multe persoane din apartamentele vecine, printre care și cei trei minori care au fost transportați de urgență la spital. Proprietara apartamentului în care a izbucnit incendiul, o femeie de 73 de ani, s-a ales cu mai multe arsuri grave și din nefericire, a murit în drum spre spital.

Cauza și curcumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram