/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ruta de troleibuz „Chișinău - Trușeni", suplinită cu o unitate de transport

22 ianuarie 2020, ora 11:11

Ruta de troleibuz nr. 34 „Chișinău – Trușeni”, care face legătură dintre capitală și suburbii, a fost suplinită cu o unitate de transport. 

În total pe linia nr. 34 vor circula în total șase troleibuze noi. Noul troleibuz va fi dotat cu propulsie autonomă, pentru a asigura cu transport fluxul mare de pasageri din localitatea Trușeni spre capitală.

Unitățile de transport circulă între orele 05:35 – 22:00, cu un interval de 7-8 minute în orele de vârf. Troleibuzele circulă cu autonomie (fără rețea de contact), de la Calea Ieșilor până la str. 27 August din comuna Trușeni.

Noul troleibuz de pe ruta nr. 34 are o autonomie de 30 km și consum redus de energie. Acesta dispune de sistem de aer condiționat, șase camere de supraveghere în interior și prize USB pentru călători, la fiecare set de scaune, podea joasă și rampă de acces pentru persoanele în scaun rulant.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram