Ruta de troleibuz nr. 34 „Chișinău – Trușeni”, care face legătură dintre capitală și suburbii, a fost suplinită cu o unitate de transport. 

În total pe linia nr. 34 vor circula în total șase troleibuze noi. Noul troleibuz va fi dotat cu propulsie autonomă, pentru a asigura cu transport fluxul mare de pasageri din localitatea Trușeni spre capitală.

Unitățile de transport circulă între orele 05:35 – 22:00, cu un interval de 7-8 minute în orele de vârf. Troleibuzele circulă cu autonomie (fără rețea de contact), de la Calea Ieșilor până la str. 27 August din comuna Trușeni.

Noul troleibuz de pe ruta nr. 34 are o autonomie de 30 km și consum redus de energie. Acesta dispune de sistem de aer condiționat, șase camere de supraveghere în interior și prize USB pentru călători, la fiecare set de scaune, podea joasă și rampă de acces pentru persoanele în scaun rulant.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!