/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Un moldovean a fost împușcat mortal în Franța. Familia cere ajutor pentru a-i repatria trupul neînsuflețit

missing
22 ianuarie 2020, ora 15:28

Un moldovean de 33 de ani a fost găsit fără suflare în interiorul unei mașini în dimineața zilei de 13 ianuarie, în orașul Villeneuve-Saint-Georges, Franța. Cadavrul a fost descoperit de către o fată de 14 ani, scrie presa franceză.

Potrivit polițiștilor, bărbatul a fost împușcat de două ori în piept. Conform informațiilor preliminare, decesul a survenit în noaptea de 12 ianuarie. Oamenii legii spun că trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit în interiorul unei mașini. Automobilul era parcat în alt cartier, decât cel în care s-a produs crima.

Ușile vehiculului nu erau încuiate, iar cheia se afla în broasca de pornire a mașinii. Deocamdată bănuitul nu a fost identificat și reținut. Pe acest caz a fost pornit un dosar penal.

Bărbatul a lăsat acasă trei copii. Fiul acestuia spune că familia nu dispune de bani suficienți pentru a repatria corpul neînsuflețit. În acest caz a fost deschis un cont de strângere de fonduri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram