Un moldovean de 33 de ani a fost găsit fără suflare în interiorul unei mașini în dimineața zilei de 13 ianuarie, în orașul Villeneuve-Saint-Georges, Franța. Cadavrul a fost descoperit de către o fată de 14 ani, scrie presa franceză.

Potrivit polițiștilor, bărbatul a fost împușcat de două ori în piept. Conform informațiilor preliminare, decesul a survenit în noaptea de 12 ianuarie. Oamenii legii spun că trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit în interiorul unei mașini. Automobilul era parcat în alt cartier, decât cel în care s-a produs crima.

Ușile vehiculului nu erau încuiate, iar cheia se afla în broasca de pornire a mașinii. Deocamdată bănuitul nu a fost identificat și reținut. Pe acest caz a fost pornit un dosar penal.

Bărbatul a lăsat acasă trei copii. Fiul acestuia spune că familia nu dispune de bani suficienți pentru a repatria corpul neînsuflețit. În acest caz a fost deschis un cont de strângere de fonduri.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!