/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Veste bună pentru medici! Salariile vor fi majorate cu zece la sută

22 ianuarie 2020, ora 15:59

Angajații sistemului medical vor primi lefuri mai mari de la 1 aprilie. Guvernul a aprobat astăzi o hotărâre care prevede majorarea salariilor cu zece la sută. Cheltuielile necesare pentru implementarea proiectului se estimează la circa 300 de milioane de lei.  

De majorări se vor bucura angajații din instituțiile medico-sanitare publice încadrate în sistemul asigurării obligatorii de asistență medicală, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Este vorba de personalul medical cu studii superioare (medici), personalul medical mediu, personalul medical inferior, personalul administrativ-gospodăresc și personalul de conducere din instituțiile medico-sanitare publice.

Banii vor fi alocați din fondurile asigurării obligatorii de asistență medicală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram