/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Dincolo de politică. Cum arată o zi obișnuită din viața Maiei Sandu

missing
22 ianuarie 2020, ora 10:11

Se trezește la șase dimineața, face sport, ascultă podcasturi, după care, în jurul orei 09:00, ajunge la serviciu. Așa începe o zi din viața fostei prim-ministre Maia Sandu. Politiciana a povestit la emisiunea „Iubește Viața” de la TV8 cum arată o zi obișnuită din viața sa. 

Cu trezitul pe la șase dimineața. Eu mă culc mai devreme, pe la 23:00, dar îmi place să mă trezesc devreme, cu un pic de gimnastică, cu podcastul și știrile ascultate în timp ce îmi spăl dinții și fac alte lucruri prin casă. După care, între 08:00- 09:00, ajung la birou. Acesta este programul la partid. La Guvern era alt program. De obicei, se sfârșește ziua de muncă pe la 20:00- 21:00. Mai devreme de nouă nu ajung acasă. Dacă merg în vizită în raioane… se ajunge mai târziu. Încerc să mănânc de fiecare dată la amiază, pentru că dacă nu mănânc nu am suficientă forță ca să merg mai departe” a spus Sandu.

Maia Sandu a menționat că preferă mai mult mâncărurile simple, iar uneori mai face „abuz” de dulciuri.

„Sunt destul de grijulie, încerc să mănânc sănătos. Îmi plac fructele, legumele. Avocado este unul dintre preferate mele, mai greu să îl găsim aici, și este destul de scump. Roșiile sunt pe aceeași treaptă. Singurul lucru pe care-l abuzez sunt dulciurile. Încerc să limitez consumul de dulciuri, dar nu întotdeauna îmi reușește”, a remarcat lidera PAS.

Politiciana a mai fost întrebată cum se vede peste cinci ani. „Îmi doresc să fiu sănătoasă, iar viața să fie suficient de interesantă. Să am acea posibilitate și capacitatea de a face lucruri care îmi plac, lucruri care contează. Este un mare noroc să îți poți permite să lucrezi pe subiecte care pot să schimbe ceva. Sper să mă bucur de oameni deosebiți și am întâlnit tare mulți. Aceasta mă ține în funcție”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram