Incendiu puternic de vegetație la Strășeni. Două echipaje de pompieri luptă în aceste momente cu flăcările. Potrivit responsabililor de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, focul ar fi afectat o suprafață de 40 de hectare.

Sursa video: Facebook/ Radu Croitoru

 

Un alt incendiu de vegetație uscată a fost lichidat azi după-amiază în orașul Anenii Noi. Pompierii au fost alertați la ora 14:49. La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri. Focul a fost stins aproape de ora 16:00. În urma incendiului au ars șase hectare de vegetație uscată. Circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în perioada 22-23 ianuarie în țară se prevăd intensificări ale vântului nord-estic în rafale de 15-20 m/s. În condiții de vânt pompierii îndeamnă cetățenii să nu dea foc resturilor menajere și vegetației uscate în apropierea pădurilor și localităților.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!