/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Alertă de călătorie în China! Moldovenilor li se recomandă să evite provincia Hubei

missing
23 ianuarie 2020, ora 18:00

Ministerul de Externe de la Chișinău a emis alertă de călătorie în China. Autoritățile de la Chișinău recomandă moldovenilor să evite temporar deplasările în provincia chineză Hubei, în condițiile în care aceasta se confruntă cu un focar de coronavirus.

Ca măsură de precauție, autoritățile chineze au restricționat accesul în localitatea Wuhan, cel mai grav afectată de acest virus. Bilanțul victimelor a crescut la 17 persoane decedate, iar peste 570 au fost infectate, pericolul răspîndirii virusului fiind sporit.

În cazul unor situații de urgență, cetăţenii Republicii Moldova sunt îndemnați să apeleze la: Ambasada Republicii Moldova în Republica Populară Chineză la numărul de telefon pentru situații de urgență +8618513292005.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram