/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Democratul Sergiu Sîrbu, vizat într-un dosar penal. Detalii de la șeful PG, Alexandru Stoianoglo

missing
23 ianuarie 2020, ora 13:32

Deputatul PDM, Sergiu Sîrbu este vizat într-un dosar penal. Acesta ar fi fost pornit în urmă cu aproximativ trei luni, când Dumitru Robu era procuror general interimar. Informația a fost confirmată de șeful Procuraturii Generale, Alexandru Stoianoglo.

Despre existența unui dosar penal în privința sa a vorbit și Sergiu Sîrbu aseară la o emisiune de la Televiziunea Națională.

„Am vreo două dosare și am fost invitat la Procuratură să dau explicații, poate chiar și să mă aresteze. Habar nu am despre ce dosare este vorba”, a menționat Sîrbu.

Nici Alexandru Stoianoglo nu a putut spune în ce dosar este vizat Sergiu Sîrbu. În schimb, procurorul general a negat că deputatul democrat ar putea fi reținut. Cel puțin nu deocamdată.

„Reținerea și toate altele în privința deputaților se face numai după adresarea procurorului general în Parlament și primirea acordului respectiv”, a explicat Alexandru Stoianoglo.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram