/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO VIDEO/ Flashmob în fața Președinției. S-a cerut demisia lui Dodon, Chicu și Greceanîi

missing
23 ianuarie 2020, ora 11:46

Reprezentanții Mișcării Politica Unirea au organizat în acestă dimineață un flashmob în fața Președinției. Aceștia au cerut demisia șefului statului Igor  Dodon, premierului Ion Chicu și președintei Parlamentului Zinaida Greceanîi, pentru că nu întreprind acțiuni împotriva criminalității din R. Moldova.

Membrii mai multor partide au venit cu pancarte pe care au lipit imagini, care au surprins momentele din timpul crimelor care s-au produs în ultimele săptămâni.

„Se întâmplă acest lucru pentru că Ministerul de Interne și-a dorit să raporteze mai puține infracțiuni grave. Din păcate, aceste cazuri nu au fost niciodată preocuparea președintelui Igor Dodon. Timp de trei ani,  R. Moldova a fost guvernată în mod special de Plahotniuc, acestuia nu i-a fost permis să abordeze teme atât de serioase, precum infracționalitatea. Acum, copleșit de acest val mare de infracționalități, încearcă să bată apa în piuă și nu vine cu absolut nici o soluție în acest sens, un lucru foarte condamnabil din punctul nostru de vedere”, a spus Valeriu Munteanu, președintele Uniunii Salvați Basarabia.

„Indiferent de ce agendă internațională există, dacă la tine acasă, unde tu trebuie să fii tata familiilor deznădăjduite care au ajuns la crime, tu te plimbi în continuare, tu nu meriți locul în care te afli”, a menționat liberalul Dorin Chirtoacă.

La acest subiect vezi și:

/FOTO/ Orhei: Detalii incredibile din viața adolescentului care a ucis minorul de 12 ani

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram