/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

TV8 este în topul surselor mass-media de încredere, potrivit sondajului IRI

missing
23 ianuarie 2020, ora 19:03

Televiziunea este cea mai importantă sursă de informare în Republica Moldova. 80% dintre participanții la un sondaj realizat de Institutul Republican Internațional susțin că se informează în cea mai mare parte din știrile de la televizor. TV 8 se bucură de apreciere din partea telespectatorilor, postul nostru de televiziune fiind pe locul cinci în topul celor mai de încredere surse mass-media din țară.

TV 8 se bucură de încrederea a 13% dintre respondenții sondajului. Televiziunea noastră a fost depășită de Prime TV, Moldova 1, Jurnal TV și Pro TV, primele două având acoperire națională.

TV 8 este o sursă demnă de încredere și în cazul telespectatorilor interesați de știri politice. În acest clasament, postul nostru de televiziune se bucură de încrederea a 18% dintre cetățenii care ne privesc pentru știrile politice pe care le difuzăm și ocupă locul șase.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram