/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un bărbat, transportat la spital după ce a fost lovit de o creangă ruptă de vânt

missing
23 ianuarie 2020, ora 17:23

Vântul a făcut o victimă în capitală. O creangă uscată a căzut peste un bărbat, în timp ce acesta  lucra pe teritoriul unei companii.

Pretorul sectorului Râșcani, Vlad Melnic, a precizat pentru TV8.md că bărbatul are în jur de 50 de ani și a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital.

Agentul economic va fi sancţionat, pentru că nu a informat serviciile de profil despre existența copacului uscat, care prezenta pericol și nu i-a chemat pe angajații Asociaţiei de gospodărire a spaţiilor verzi” pentru a curăța copacul.

După incident, la faţa locului s-au deplasat reprezentanţii preturii de sector și muncitorii „Asociaţiei de gospodărire a spaţiilor verzi”, care au curățat copacul și au evacuat crengile afectate de vânt.

Administraţia publică locală face apel către toţi agenţii economici să verifice şi să solicite intervenţia serviciilor competente pentru curăţarea sau tăierea copacilor bolnavi şi avariaţi de pe teritoriile gestionate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram