/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

22 de copii au ajuns în ultimele zile la spital cu diverse tipuri de intoxicații

missing
24 ianuarie 2020, ora 15:10

37 de persoane au avut nevoie, în ultimele patru zile, de ajutorul medicilor de la urgență, având diverse tipuri de intoxicații. În 22 de cazuri a fost vorba de copii, potrivit datelor Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească. 34 dintre pacienți au fost transportați la spital pentru tratament.

Totodată, în perioada 20-23 ianuarie, au fost înregistrate patru cazuri de intoxicație cu medicamente în scop de suicid. Doi pacienți sunt din municipiul Chișinău, unul din raionul Ungheni, iar cel de-al patrulea din raionul Fălești. Victimele au vârste cuprinse între 16 și 81 de ani.

Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească îndeamnă cetățenii să apeleze numărul de urgență 112 în cazul intoxicațiilor cu medicamente.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram