/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

ANSA restricționează temporar importul de carne de pasăre din regiunea Vinița, Ucraina

missing
24 ianuarie 2020, ora 20:29

ANSA anunță că restricționează temporar importul de păsări și produse de pasăre din regiunea Vinița, Ucraina. Decizia vine în contextul în care în regiune a fost înregistrat un focar de gripă aviară. 

Restricția este valabilă începând cu ziua de astăzi. Astfel, agenții economici importatori  vor depune o cerere  referitoare la intenția de import a mărfurilor nu mai târziu cu 5 (cinci) zile lucrătoare la ghișeul unic ANSA pentru analiza situației epizootice.

Totodată, ANSA menționează că vor fi aplicate măsuri de supraveghere sporite pentru a nu admite răspândirii gripei aviare pe teritoriul Republicii Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram