/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Trei indivizi, reținuți pentru comercializarea drogurilor! Vindeau stupefiantele cu până la 150 lei gramul

missing
24 ianuarie 2020, ora 19:10

Trei persoane cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani au fost reținute de oamenii legii, fiind bănuite de cultivarea plantelor de cânepă, prelucrarea și comercializarea marijuanei, precum și de contrabandă cu stupefiante. Indivizii și-au amenajat un adevărat laborator, unde cultivau, prelucrau și repartizau marijuana.

Cei trei au fost prinși după ce ofițerii antidrog au obținut informația că unul dintre membrii grupului infracțional intenționează să transporte o cantitate de droguri pentru comercializare.

În timpul perchezițiilor efectuate au fost depistate plante de cânepă uscate, pregătite pentru prelucrare, mai multe pungi cu marijuana, obiecte destinate producerii, prelucrării și consumului drogurilor.

Polițiștii au ridicat de la domiciliul unui membru o cantitate de aproximativ 0,5 kg de marijuana, iar la domiciliul unei alte persoane peste 150 de pastile psihotrope de tip Subutex și Alprazolam aduse prin contrabandă din Franța. 

Drogurile erau realizate cu 100-150 lei per gram,  iar o pastila de Subutex cu 800-1000 lei. Astfel, dacă aceștia își realizau scopul criminal urmau să obțină un venit de aproximativ 200 000 lei.

Persoanele au fost reținute preventiv pentru 72 ore, iar procurorii urmează să solicite plasarea acestora în arest pentru 30 de zile.

În cazul în care le va fi demonstrată vina de „Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”, aceștia riscă între 7 și 15 ani închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram