/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Ion Terguță, ales secretar general al Platformei Demnitate și Adevăr

missing
25 ianuarie 2020, ora 16:42

Fostul vicepreședinte al PLDM, Ion Terguță, a fost ales secretar general al Platformei Demnitate și Adevăr. Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi de reprezentanții PPDA.

„Astăzi a fost a nouă ședință a Consiliului Politic Național al PPDA în cadrul căreia, în calitatea de secretar general al PPDA cu unanimitate de voturi a fost ales domnul Ion Terguță. Este un om cunoscut în societatea noastră, un om care nu necesită prea multe prezentări. A fost candidatul comun al Blocului ACUM în circumscripția Nisporeni. Este un om deosebit”, a spus liderul PPDA Andrei Năstase.

Potrivit mediaforum, Ion Terguță este de meserie jurnalist și expert media.A fost autor al unei serii de materiale de analiză privind trecerea la emisia digitală, publicate de Monitor Media (2013-2015) și expert media in cadrul proiectului „Monitorizarea Libertăţii Presei în Ţările Parteneriatului Estic” implementat de Internews Ucraina cu suportul Uniunii Europene prin intermediul Centrului de Jurnalism Independent (2014 – 2015).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram