/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Au încercat să transporte ilegal 15 mii de pachete de țigări. Marfa urma să ajungă pe piața neagră în UE

missing
25 ianuarie 2020, ora 13:37

Câțiva bărbați au fost prinși în seara zilei de 23 ianuarie de poliția de frontieră, în momentul în care încercau să transporte ilegal 15 mii de pachete de țigări. Potrivit oamenilor legii, marfa urma să ajungă pe piața neagră din Uniunea Europeană.

Polițiștii de frontieră au observat un Mercedes, cu numere de înmatriculare moldovenești, care a staționat neregulamentar în zona de frontieră. La volanul microbuzului se afla un tânăr de 23 de ani. În urma controlului efectuat, oamenii legii au depistat în interiorul mașinii patru colete a câte 500 pachete de țigări.

La scurt timp, în apropierea automobilului, pe malul râului Prut, au fost găsite încă 22 colete cu țigări, două telefoane mobile şi o pereche de încălțăminte din cauciuc pentru pescari. Iar pe râul Prut a fost identificată o barcă gonflabilă în care se aflau alte patru colete cu țigări. În total, numărul coletelor este de 30, cu 15 mii pachete cu țigări de aceiași marcă.

În același timp, au fost observați cinci bărbați, care aveau un comportament dubios și se plimbau haotic în apropierea localității Criva. Imediat, angajații SPF „Criva” şi Direcției Regionale Nord i-au reținut pe aceștia.

Ei s-au dovedit a fi locuitori ai raionului Briceni, cu vârstele cuprinse între 18-30 ani. Persoanele s-au eschivat de a oferi careva detalii.

Pe acest caz, a fost pornită o cauză penală conform prevederilor art. 27, 362 CP. Suspecții riscă până la cinci ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram