/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Fostul șef al Direcției transport, Adrian Boldurescu, ar fi plecat din funcție din cauza diplomei de licență falsă

missing
27 ianuarie 2020, ora 15:20

Șeful Direcției generale transport public și căi de comunicații a mun. Chișinău, Adrian Boldurescu, care a depus cerere de demisie la finele săptămânii trecute, nu ar avea studii superioare, potrivit voceabasarabiei.md.

Sursa citată scrie că diploma de licență a lui Boldurescu este falsă, lucru confirmat de Universitatea Tehnică a Moldovei, instituție care i-ar fi eliberat actul.

Potrivit UTM, Boldurescu a fost înmatriculat în 2000 la Facultatea Urbanism și Arhitectură, specialitatea „Inginerie și management în protecția mediului”, însă un an mai târziu a fost exmatriculat pentru că nu s-a prezentat la studii.

Redacția TV8.md l-a sunat pe Adrian Boldurescu pentru o reacție la acest subiect, însă acesta nu ne-a răspuns la telefon.

Interimatul funcției de Șef al Direcției generale transport public și căi de comunicații a fost preluat de către Lilian Copaci.

Foto: voceabasarabiei.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram