/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

O tânără, atacată și jefuită de doi minori, pe o stradă din sectorul Centru

27 ianuarie 2020, ora 13:54

O tânără de 29 de ani, din Chișinău, a fost atacată în plină stradă. Cazul a avut loc în seara zilei de 11 spre 12 ianuarie, pe strada Avram Iancu din sectorul Centru. Femeia a fost jefuită de geantă în care se afla portofelul cu bani, două carduri bancare, o pereche de ochelari și actele de identitate.

Presupușii hoți sunt doi minori de 16 și 17 ani, originari din orașul Fălești. Aceștia i-au cauzat victimei un prejudiciu estimat la 2 000 de lei.

Audiați la poliție, cei doi și-au recunoscut vina. Ei au spus că după ce au atacat tânăra, au urcat într-un „Mercedes” și au plecat la Bălți, unde au încercat să extragă bani de pe card. Aceștia au mai declarat oamenilor legii că banii găsiți în geantă i-au cheltuit.

Minorii nu sunt la prima abatere, anterior ei au mai fost trași la răspundere penală pentru furturi, jafuri și pungășii.

La moment, indivizii sunt cercetaţi penal pentru jaf și riscă șapte ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram