/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Dodon spune de ce „dă indicații” Guvernului. „Acest Guvern a fost investit la inițiativa președintelui”

missing
27 ianuarie 2020, ora 11:21

Șeful statului Igor Dodon a folosit de mai multe ori cuvinte precum: „am pus în sarcină” sau „am dat indicații Guvernului”. În acest sens, președintele a fost întrebat de jurnaliști de când Guvernul se subordonează Președinției.

„- De când Guvernul se subordonează Președinției? – Noi muncim în echipă.

Astfel de expresii, șeful statului le-a folosit atât în cadrul unei conferințe de presă, cât și în intervențiile sale săptămânale „Președintele răspunde”.

„Nu îmi place cuvântul „dau indicații”, sună poate prea dur, dar solicităm, cerem eu cred că este un lucru normal, pentru că acest Guvern a fost investit la inițiativa președintelui. Nu este un Guvern care a fost de o majoritate parlamentară, este un Guvern minoritar. Președintele și-a asumat riscul și responsabilitatea când a înaintat această candidatură. Eu mă bucur că avem un dialog foarte bun între instituțiile statului”, a răspund Dodon.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram