/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Moment ridicol! Deputatul Jizdan nu-și cunoaște colegii din Parlament: „Credeam că sunteți jurnalistă”

missing
29 ianuarie 2020, ora 12:41

Deputatul democrat Alexandru Jizdan a provocat astăzi hohote de râs la ședința Comisiei parlamentare securitate și ordine publică, după ce a întrebat-o pe deputata Platformei Demnitate și Adevăr Arina Spătaru cine este, confundând-o cu o jurnalistă.

Jizdan s-a arătat deranjat de faptul că deputata, care stătea așezată în spate, s-a implicat în discuții, în timp ce ministrul de Interne Pavel Voicu prezenta raportul privind situația criminogenă din țară.

-Dvs cine sunteți?

– Sunt deputata Arina Spătaru.

– Credeam că sunteți o jurnalistă și oleacă m-am emoționat. Este o greșeală a mea care cred că o să fie pe larg mediatizată.

-Îmi pare bine că am făcut cunoștință”, au fost replicile dintre cei doi parlamentari.

Deputatul Igor Grosu a început a râde, iar Chiril Moțpan l-a întrebat pe Jizdan unde activează de un an de zile, de nu-și cunoaște colegii din Parlament.

Ulterior, deputata a fost invitată să se așeze la masă, de rând cu membrii Comisiei securitate și oficialii chemați la raport.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram