/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/VIDEO/ „Parade's end” - un nou serial pe care-l puteți privi, de azi, la TV8

missing
03 februarie 2020, ora 17:21

„Parade’s end”, un nou serial pe care vă invităm să-l priviți la TV8. Pelicula este o producție comună a cineaștilor din Marea Britanie, SUA și Belgia, filmată în baza cărții cu același nume a scriitorului englez Ford Hermann Hueffer.

Serialul povestește despre soarta unui tânăr gentlemen, care se căsătorește cu o femeie frumoasă, dar care-l înșeală. În ciuda acestui fapt, eroul decide să-i păstreze fidelitatea, totul însă până în momentul în care îi apare în cale o tânără sufragetă (militantă pentru obținerea drepturilor politice ale femeilor din Anglia, la începutul anilor XX).

Serialul îl puteți urmări, începând cu ziua de azi, la ora 18.00, pe TV8, imediat după știrile de la ora 17:30 cu Diana Popa.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram