/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Controale la comercianții de flori din Chișinău

13 februarie 2020, ora 17:19

Activitatea comercianților de flori vii din municipiul Chișinău va fi verificată, începând de mâine, de inspectorii Serviciului Fiscal de Stat. Controalele au fost inițiate pentru că a crescut cererea de flori, fapt ce duce la sporirea riscului de încălcări fiscale.

Printre neregulile admise de comercianți se numără neutilizarea mașinii de casă și control la efectuarea decontărilor în numerar în scopul diminuării veniturilor și respectiv a impozitelor și taxelor aferente Bugetului Public Național.

Controalele vor dura până la 15 februarie. Serviciul Fiscal de Stat recomandă tuturor contribuabililor să se conformeze prevederilor legislației, iar cumpărătorilor – să solicite bonul de casă la procurarea florilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram