/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

I-a fost șters Instagramul. Rodica Ciorănică: „Mi-a fost blocat telefonul, poșta electronică. În schimb, am învățat o lecție”

missing
13 februarie 2020, ora 17:16

I-a fost șters Instagramul cu circa 19 mii urmăritori și cu toate „emoțiile adunate în cuvinte”, a fost blocat telefonul și poșta electronică. Este vorba despre jurnalista Rodica Ciorănică care, indignată a scris o postare pe pagina sa de Facebook.

Ieri am avut un fel de zi de doliu. Cineva mi-a șters de pe fața pământului virtual pagina de Instagram și toate emoțiile mele adunate în cuvinte, pozele și 19 mii de urmăritori adevărați au dispărut de parcă nici nu au fost. Mi-a fost blocat telefonul, poșta electronică, onenote-ul și alte lucruri fără de care acum 20 de ani lumea funcționa normal. Eu nu am crezut niciodată până la capăt în toate minunile internetului, în posibilitățile de a-ți depozita toate lucrurile valoroase (începând de la acte până la amintiri) pe niște arhive imaginare pe care nu le pot localiza geografic”, se arată în postare.

În schimb, ziarista spune că a avut de învățat o lecție din ce i s-a întâmplat.

„Acum, după povestea asta, nu mai știu ce vreau să salvez și ce nu. Instagramul e un instrument care face parte din jobul meu, nu o pastilă vitală. În schimb, am învățat o lecție. Să prețuiesc mai mult lucrurile adevărate. Știu că nu am greșit când am insistat ca revistele mele sa apară în continuare și în format print. Chiar dacă asta costă. Știu că dacă vrem cărți, le cumpărăm pe hârtie, nu pe tabletă. Că prietenii ni-i facem în viața reală. Că ne îndrăgostim nu de cei care scriu pe rețele LOVE YOU, dar iubim oamenii care ne anulează toate tristețile cu o îmbrățișare”, a mai adăugat Rodica Ciorănică.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram