Șoferul care a ajuns cu camionul într-un șanț în dimineața zilei de ieri are 62 de ani. În urma impactului, el nu a avut de suferit. 

Potrivit polițiștilor, conducătorul auto s-a aflat mai mult de 24 de ore la locul accidentului. Acesta a anunțat despre impact abia azi, în jurul orei 9.26. Oamenii legii mai spun că șoferul a pierdut controlul asupra volanului și a ajuns într-un șanț.

Șoferul a comunicat polițiștilor că nu a făcut imediat apelul, din motiv că nimeni nu a avut de pătimit. De partea cealaltă, reprezentanții firmei unde activează bărbatul i-au spus că accidentul trebuie sa fie înregistrat, fiindcă camionul aparține întreprinderii”, se arată într-un comunicat emis de polițiști.

Conducătorul riscă șase puncte de penalizare și amendă de 1 500 de lei.

Accidentul s-a produs ieri în jurul orei 06:00 în apropiere de Ialoveni. Șoferul a spus reporterei TV8 că ar fi fost orbit de un alt automobil, care mergea cu viteza excesivă și era cât pe ce să se tamponeze. Pentru a evita impactul, el a virat și a ajuns într-un șanț.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!