/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Unde a ascuns un moldovean mii de țigări. Vameșii au trebuit să îi taie mașina cu un polizor electric pentru a scoate produsele

14 februarie 2020, ora 12:57

Imaginația unui moldovean întrece orice limite! A demonstrat-o și un bărbat care a ascuns mii de țigarete într-un loc improvizat, deasupra rezervorului de combustibil al unui automobil Audi. Marfa urma să fie comercializată ăe piața neagră din UE, dar planul moldoveanului a fost dat peste cap de vameși.

Cazul a fost înregistrat ieri, la ieșirea din țară. În baza unor informații deținute, funcționarii vamali au supus mașina unor verificări minuțioase, inclusiv cu implicarea câinelui de serviciu al vămii. Patrupedul a semnalat prezența produselor de tutun în partea din spate a automobilului.

Țigările erau ascunse atât de bine, încât vameșii au trebuit să taie mașina cu un polizor electric, pentru a scoate produsele. Într-un final au fost depistate 6480 de țigări, marcate cu timbre de acciz ale Republicii Moldova.

Marfa a fost ridicată în vederea confiscării, iar mijlocul de transport a fost indisponibilizat. Cercetările continuă în vederea elucidării tuturor circumstanțelor și aplicării sancțiunilor prevăzute de legislația în vigoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram