/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Igor Dodon și-a mai făcut o fotografie cu Emmanuel Macron și l-a invitat încă o dată pe președintele francez în Moldova

missing
15 februarie 2020, ora 14:27

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a mai postat pe pagina sa de Facebook o fotografie pe coluar cu președintele Franței, Emmanuel Macron. Cei doi au avut o scurtă discuție la Conferința de securitate de la Munchen, după care șeful statului ne-a anunțat că i-a mai făcut o invitație omologului său francez de a venit în Republica Moldova.

„La München am făcut un schimb amical de opinii cu Președintele Franței, Emmanuel Macron, cu privire la relațiile bilaterale, securitate regională și europeană. L-am invitat pe domnul Macron să întreprindă o vizită oficială în Moldova și sper foarte mult să-l văd în timpul apropiat în țara noastră”, a comentat președintele Republicii Moldova.

Președintele postează periodic fotografii cu lideri de state, făcute pe coluare, la diverse evenimente internaționale, aceasta însă este cel puțin a patra fotografie pe care o postează cu Macron.

Erevan, 2018

Foto: Facebook/Igor Dodon

Paris, 2018

Foto: Facebook/Igor Dodon

Ierusalim, 2020

Foto: Facebook/Igor Dodon

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram