/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

O moldoveancă de 33 de ani, găsită moartă în casa bătrânei la care lucra în Italia

16 februarie 2020, ora 14:07

O tânără originară din Republica Moldova, care lucra în calitate de îngrijitoare la o bătrână din Italia, a fost găsită spânzurată în dimineața zilei de 15 februarie. Corpul neânsuflețit a fost găsit în casa bătrânei din localitatea Ruffano, provincia Lecce. Prima versiune analizată de oamenii legii ar fi un suicid.

Potrivit presei italiene, femeia avea 33 de ani. Aceasta lucra ca „badantă” la  bătrână alături de o altă îngrijitoare, care probabil o înlocuia pe timpul zilei. Dimineață, trupul femeii a fost găsit fără viață, în casa unde lucrau cele două.

La fața locului a fost solicitată imediat intervenția unei ambulanțe. Medicii au încercat să o resusciteze, dar femeia nu a mai putut fi salvată.

Cadavrul a fost transferat la spitalul „Vito Fazzi din Lecce” pentru autopsie. Oamenii legii au inițiat investigații pentru a stabili ce a determinat-o pe femeie să recurgă la suicid.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram