/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

A fost numit un șef nou la SPIA

missing
17 februarie 2020, ora 18:30

Un șef nou a fost numit la Serviciul Protecție Internă și Anticorupție (SPIA) al Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Este vorba de Ion Mămăligă, care a activat anterior în cadrul organelor de drept. 

Potrivit MAI, un ordin în acest sens a fost semnat de ministrul de Interne, Pavel Voicu, pe 14 februarie. Ion Mămăligă are 34 de ani și este originar din orașul Ungheni. El a deținut anterior funcții la Serviciul de Informații și Securitate și Serviciul Vamal.

SPIA are misiunea de a asigura securitatea internă a sistemului administrativ al MAI, a personalului și protecția informațiilor atribuite la secretul de stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram