/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Igor Dodon, mustrat de vicepreședintele Parlamentului, după criticile aduse la adresa ambasadorilor UE

missing
17 februarie 2020, ora 11:04

Vicepreședintele Parlamentului a venit cu o reacție la ultimele critici aduse de către președintele Igor Dodon la adresa ambasadorilor UE acreditați în Republica Moldova. Mihai Popșoi consideră că printr-un astfel „discurs de ură”, relațiile țării noastre cu partenerii europeni se vor înrăutăți.  

„Doresc să vin cu o reacție la atacul făcut recent de președintele Igor Dodon la adresa ambasadorilor. Președintele dorește să antagonizeze artificial relațiile cu partenerii europeni sperând că Rusia îl va ajuta financiar și nu doar”, a declarat astăzi alesul poporului în cadrul unei conferințe de presă.

Mihai Popșoi a spus că acest fapt nu are cum să soluționeze problema izolării internaționale, inclusiv cea financiară, în care potrivit lui, s-a pomenit țara noastră. „Șeful statului a făcut o insultă gravă la adresa ambasadorilor. Dacă au o opinie rezervată față de acțiunile lui Igor Dodon, este dreptul lor”, a mai spus deputatul.

Amintim că șeful statului i-a acuzat pe ambasadorii statelor Uniunii Europene acreditați în R. Moldova că ar apăra interesele partidelor din opoziție și ar pune bețe în roate Guvernului Chicu, contribuind la faptul ca finanțările din exterior să fie oprite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram