/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Vicepreședintele PPDA exclude o alianță cu PDM, pentru că nu s-a reformat: „Au rămas persoane toxice în partid”

missing
17 februarie 2020, ora 16:16

După ce președintele Partidului Democrat Pavel Filip a spus că formațiunea ar fi gata să se așeze la masa de negocieri cu cele două formațiuni care au format blocul ACUM, vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, exclude formarea unei alianțe cu PDM.

Deputatul PPDA susține că PDM nu s-a reformat așa cum a promis și a păstrat în partid „oameni toxici”. O dovadă ar fi noii vicepreședinți ai formațiunii care au fost aleși sâmbătă, la ședința Consiliului politic al partidului.

„Nu este posibilă această alianță pentru că nu se vede progres în reformarea PDM. Sunt persoanele toxice din anturajului lui Plahotnciuc și persoane servile lui Dodon. Alianță cu un partid care nu s-a curățat și care rămâne pe pozițiile vechi fără progres eu la ora actuală nu văd cum este posibil. Eu personal, alianță cu Andronache și Nichiforciuc nu văd”, a punctat Slusari.

Pe de altă parte, deputatul a precizat că e posibilă o colaborare cu PDM în Parlament, la promovarea anumitor proiecte de legi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram