/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Zece hectare de vegetație uscată au ars la Căușeni. Casele oamenilor au fost în pericol

missing
17 februarie 2020, ora 15:51

Zece hectare de vegetație uscată din orașul Căușeni au fost mistuite de flăcări. Incendiul s-a produs ieri, în apropierea sectorului locativ, dar pompierii au intervenit la timp și au reușit să oprească răspândirea focului spre casele oamenilor.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 12:47. La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri, dar și tehnica specializată a autorităților locale, care au reușit să lichideze complet incendiul la ora 16:50.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Salvatorii avertizează despre riscul incendiilor de proporţii în condiţii de vânt. În vederea prevenirii situațiilor excepționale, pompierii îndeamnă cetăţenii să respecte normele antiincendiare, în special la utilizarea focului deschis. Oamenii sunt îndemnați să nu aprindă gunoiul și vegetația uscată în apropiere spațiilor forestiere, dar și a celor de locuit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram