/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

În unele sectoare de poliție din țară, un computer este folosit de doi sau trei polițiști... 20 dintre ele ar putea fi utilate anul acesta

18 februarie 2020, ora 12:21

Unele sectoare de poliție din țară activează în condiții greu de imaginat. Un singur computer este folosit de doi sau chiar trei polițiști, iar de multe ori, oamenii legii trebuie să stea la o singură masă sau să se așeze pe rând, pe același scaun, pentru a-și face munca.

Declarația a fost făcută de ministrul de Interne, Pavel Voicu, după ședința Colegiului MAI. Voicu spune că anul acesta urmează a fi reparate și utilate 20 de sectoare de poliție din țară.

„20 de sectoare de poliție vor fi reparate din bugetul MAI, ne planificăm ca toți ofițerii de sector să fie dotați cu calculatoare. 20 de milioane de lei ne vor ajunge pentru 20 de sectoare de poliție”, a menționat Pavel Voicu.

Potrivit ministrului de Interne, sectoarele de poliție care vor fi reparate sunt din toate zonele țării, în localitățile unde sunt cei mai mulți oameni dar și cei mai mulți angajați în cadrul sectoarelor de poliție.

În Republica Moldova sunt 173 de sectoare de poliție. 30 dintre acestea sunt reparate și dispun de condiții adecvate de muncă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram