/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Jeff Bezos donează 10 miliarde de dolari pentru lupta împotriva schimbărilor climaterice

missing
18 februarie 2020, ora 10:21

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, donează suma de 10 miliarde de dolari în lupta împotriva schimbărilor climetarice, pentru a finanța cercetările științifice menite să salveze planeta. 

În prezent cel mai bogat om din lume, Bezos, cu o avere de 130 de  miliarde de dolari, spune că a decis să înființeze un fond de salvare a Pământului și vrea să atragă și alți bogați ai lumii de partea sa.

Banii strânşi vor merge la oameni de știință, cercetători şi activiști care au soluții pentru reducerea efectelor poluării, potrivit digi24.ro. Asta în contextul în care Amazon a fost acuzată de mai multe ori că nu face mai mult pentru protejarea mediului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram