/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Marina Tauber: „Vlad Filat a fost eliberat pentru a îndeplini anumite cerințe ale lui Dodon”

missing
18 februarie 2020, ora 07:22

„Vlad Filat a fost eliberat pentru a îndeplini anumite cerințe ale lui Dodon”. De această părere este deputatat Marina Tauber. Declarația vine după ce parlamentara a fost întrebtă ce crede despre eliberarea înainte de termen al fostului premier Vlad Filat și despre dosarul omului de afaceri Veaceslav Platon care a fost întors la rejudecare la Curtea de Apel. Acesta fiind învinuit de escrocherie și corupere activă într-o cauză penală de prejudiciere a unor companii de asigurări.

„Eu cred că aici sunt mai multe coincidențe în legătură cu aceste dosare. Implicat în eliberarea lui Vlad Filat ar sta Igor Dodon. – De ce i-ar fi trebuit asta? – Pentru el Vald Filat este un polician „convenabil”, care are un nume și va putea concura cu Maia Sandu la alegerile prezidențiale. – Dar el a anunțat că nu se va implica în politică. – Persoana care nu vrea să facă politică, nu va merge activ pe la televiziuni. Aici o legătură cu Ilan Șor nici nu este vorba. Vlad Filat a fost eliberat pentru a îndeplini anumite cerințe ale lui Dodon”, a spus Marina Tauber la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Cât despre dosarul lui Veaceslav Platon, care la sfârșitul anului trecut a fost întors la rejudecare la Curtea de Apel, deputata de asemenea afirmă că în spatele acestor „schimbări” ar sta Igor Dodon.

În cazul lui Platon. Știm că acesta are legături în Federația Rusă. Aici cred că nu trebuie mult să explic de ce lui i se acordă anumite fovoruri din partea lui Igor Doodn”, a mai menționat deputata.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram