/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Un bărbat de la Soroca, descoperit înjunghiat în propria casă. Oamenii legii au un suspect

missing
18 februarie 2020, ora 16:54

Un bărbat de 43 de ani din satul Trifăuți, raionul Soroca a fost descoperit mort în această dimineață în propria locuință. Acesta fusese înjunghiat în regiunea inimii cu un cuțit.

Oamenii legii au fost alertați în jurul orei 06:50 dimineața. La fața locului s-au deplasat imediat Grupa de Reacționare Operativă, Grupa de Umărire Penală și Secția Investigații Infracțiuni în comun cu laboratorul criminalistic mobil DTC Nord și reprezentați ai Serviciului Chinologic al Poliției de Frontieră.

Aceștia au descoperit lângă cadavru un cuțit cu pete de culoare brună, asemănătoare sângelui.

Poliția are deja un suspect de crimă. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani din aceeași localitate, care și-a recunoscut vina. El urmează să fie reținut.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram