/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Patru bărbați, reținuți de polițiști în timp ce consumau droguri la Ciocana

missing
18 februarie 2020, ora 11:37

Patru bărbați au fost arestați de polițiști în timp ce consumau droguri în locuri publice, în sectorul Ciocana al capitalei. Reținerile s-au desfășurat pe parcursul ultimelor trei zile. Toți indivizii depistați de polițiști anterior au fost judecați pentru infracțiuni similare.

În primul caz este vorba de un bărbat de 31 de ani din capitală. Polițiștii bănuiesc că el ar fi consumat droguri în scara unui bloc de locuit amplasat de strada Mircea cel Bătrân. Asupra lui oamenii legii au depistat trei pachețele în care se afla masă vegetală fărâmițată, informează Poliția capitalei.

Alți doi indivizi au fost surprinși în ograda unei case de locuit de pe strada Zadnipru. Ei aveau un comportament suspect. Bărbații au vârstele de 21 și 38 de ani. Polițiștii au depistat asupra lor câteva pachețele cu masă vegetală cu miros specific și dispozitive destinate consumului de droguri confecționate manual.

La scurt timp, pe strada Maria Drăgan a fost depistat un alt individ cu un comportament suspect, care avea asupra sa un pachețel cu masă vegetală.

În toate cazurile a fost solicitată grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Ciocana pentru documentare, iar probele delicte au fost ridicate, sigilate conform procedurii și expediate la CTC-EJ al IGP, pentru efectuarea expertizelor. În dependență de rezultatele expertizelor, suspecții vor fi atrași la răspundere conform legislației în vigoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram