/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un nou divorț la Casa Regală a Marii Britanii! Este al doilea în numai o săptămână

missing
19 februarie 2020, ora 00:08

Fiul prințesei Margareta, David Armstrong – Jones și soția acestuia au anunțat că divorțează după 26 de ani de căsnicie. Anunțul vine la numai o săptămână de la vestea care a zguduit Casa Regală din Marea Britanie, în care nepotul cel mai mare al Reginei Elisabeta a II-a, Peter Phillips și soția sa Autumn au anunțat că s-au separat și intenționează să divorțeze.

„Contele și contesa de Snowdon au căzut de acord, pe cale amiabilă ,cu vedere la faptul că relaţia lor a luat sfârșit și că vor divorța. Amândoi cer ca presa să respecte intimitatea lor și a familiei”, a declarat un purtător de cuvânt al cuplului pentru CNN.

Contele, cunoscut sub numele de David Linley, este al 21-lea pe linia de succesiune la tronul britanic și primul membru regal din linie care nu este descendent direct al reginei. Mai este cunoscut drept fondatorul magazinului de mobilă de lux Linley, potrivit tabu.ro.

Mama contelui de Snowdown, Margaret, sora Reginei, a murit în anul 2002, iar acesta a devenit cel de-al doilea conte de Snowdon în urma morții tatălui său, Earl of Snowdon, fotograful celebrității Antony Armstrong-Jones, în anul 2017. Cei doi s-au căsătorit în octombrie 1993 și au doi copii împreună.

În urmă cu o săptămână, un purtător de cuvânt de la Palatul Buckingham anunța că Peter Phillips, unul dintre nepoţii reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, s-a despărțit de soția sa, Autumn, iar în viitorul apropiat vor divorța. Acesta va împărți cu Autumn custodia celor două fiice pe care le au împreună. Peter și Autumn vor rămâne în Gloucestershire, în sud-vestul Angliei.

Peter, cel mai mare dintre cei opt nepoți ai reginei, este fiul prințesei Anne și al primul ei soț, Mark Phillips. Nu are titlu regal și nu a fost niciodată un reprezentant al familiei regale. Peter şi Autumn s-au cunoscut în anul 2003 cu ocazia Marelui premiu de Formula 1 de la Montreal. S-au căsătorit cinci ani mai târziu, la castelul Windsor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram