/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Andra a lansat o nouă melodie. „Pentru cei care au iubit, dar au fost dezamăgiți”

19 februarie 2020, ora 17:53

Fanii îndrăgitei interprete Andra se bucură de o nouă surpriză. Aceasta a lansat piesa „Vina Mea”. Videoclipul a fost lansat azi, 19 februarie, este în limba română și deja a strâns peste 90 mii de vizualizări pe youtube.

Melodia a fost compusă alături de Sandor Biro. În clipul video joacă actorul din serialul „Vlad”, Adrian Nartea.

Artista le-a prezentat fanilor noul hit, care potrivit ei este „pentru cei care au iubit, dar au fost dezamăgiți. Pentru cei care au făcut tot ce au putut pentru o relație, dar nu a fost suficient. Pentru cei care încă nu s-au vindecat, dar încă mai speră și vor reuși într-o zi să iubească din nou

Pe pagina de Facebook a interpretei, în descrierea clipului, s-a scris: „Când iubești, faci orice. Și totuși îți pui o mie de întrebări după o despărțire dureroasă. Poate ai fi putut spune ceva, face ceva, ai fi putut salva iubirea…”. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram