/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Șeful direcției INI, care investighează fraudele economice, suspendat din funcție. Ministrul a cerut o anchetă de serviciu

20 februarie 2020, ora 18:01

Șeful Direcției numărul 3 din cadrul Inspectoratului Național de Investigații (INI) a fost suspendat din funcție, printr-un ordin semnat de ministrul de Interne. Pavel Voicu a anunțat că activitatea din ultimul an a direcției va fi analizată în cadrul unei anchete de serviciu. 

„Decizia a fost luată în urma mai multor plângeri din partea cetățenilor, cu privire la activitatea Direcției nr. 3 Investigare fraude economice, din cadrul INI,  mai bine spus, despre acțiunile abuzive ale unor angajați și conducători asupra agenților economici. Am dispus astăzi toate măsurile necesare pentru a verifica aceste informații”, a subliniat Voicu.

„Nu vreau să lichidăm direcțiile pentru ca să scăpăm de corupție și ilegalități, dar nici nu voi tolera asememea abuzuri care creează mari probleme cetățenilor, dar și statului”, a adăugat Pavel Voicu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram