/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Reacția lui Repesciuc după ce organizația PDM din Căușeni i-a cerut demisia: „Filip i-a adunat cu de-a sila într-un colț al casei de cultură”

missing
24 februarie 2020, ora 11:17

Deputatul Grigore Repeșciuc nu-și va da demisia, așa cum au cerut ieri membrii organizației Partidului Democrat din Moldova din Căușeni. Mai mult, parlamentarul este de părere că președintele PDM Pavel Filip i-ar fi adunat pe membrii fracțiunii într-un colț al casei de cultură și le-ar fi „povestit diferite fabule în adresa lor”.

„Filip i-a adunat cu de-a sila pe cei 53 de membri ai PDM într-un colț al casei de cultură unde le-a povestit diferite fabule în adresa noastră. Eu am muncit împreună cu toți în această circumscripție și nu voi ceda. Îmi pare foarte rău că deputații care au rămas în fracțiunea PD s-au anexat la Partidul Socialiștilor, de aceea cu toată stima și respectul eu o să merg pe calea cea dreaptă cu formațiunea „Pro-Moldova”, a spus Repesciuc.

Din Partidul Democrat au plecat deputații Andrian Candu, Sergiu Sârbu, Vladimir Cebotari,  Eleonora Graur, Grigore Repeșciuc și Corneliu Padnevici. Aceștia vor crea un grup parlamentar distinct, „Pro-Moldova” și așteaptă și alți deputați democrați, care nu sunt de acord cu noua politică a formațiunii, să li se alăture.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram