/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Un bărbat a fost împușcat mortal în Cimișlia. Bănuitul se află la evidența medicului narcolog

missing
24 februarie 2020, ora 11:27

Un bărbat de 59 de ani, din raionul Cimișlia, a fost împușcat mortal de către un consătean ieri în plină stradă. Suspectul s-a dovedit a fi un bărbat de 65 de ani, care se afla în relații ostile cu victima. Un alt bărbat, în direcția căruia de asemenea au fost efectuate împușcături, a reușit să fugă.  

Poliția a fost alertată în jurul orei 18:00. Oamenii legii au fost anunțați că bănuitul, în urma unui conflict, la domiciliul unui consatean, a efectuat două împușcături în direcția bărbatului dintr-o armă neidentificată, însă proprietarul a fugit în locuință. Gloanțele au nimerit în ușă, a comunicat ofițera de presă a IP Cimișlia, Cristina Vicol.

După aceasta, suspectul a ieșit cu arma în stradă și s-a deplasat la un alt consătean de 59 ani, cu care se afla în relații ostile. Întâlnindu-l pe ultimul în stradă, bănuitul a efectuat două împușcături în direcția acestuia în regiunea spatelui. În urma leziunilor primite, bărbatul decedat la fața locului.

Ulterior, la fața locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Cimișlia. Oamenii legii au pornit o cauză penală.

Arma cu care s-a comis infracțiune a fost depistată și ridicată. S-a stabilit că era deținută ilegal, iar făptașul a fost reținut cu participarea angajaților BDS „Fulger” și plasat în izolatorul de detenție provizorie al IP Cimislia. Bănuitul se află la evidența medicului narcolog.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram