Actorul american Tom Cruise, blocat într-un hotel de lux din Veneția din cauza coronavirusului

25 februarie 2020, ora 15:04

Tom Cruise e nevoit să rămână într-un hotel de lux din Veneția, după ce producătorii au decis întreruperea filmărilor pentru „Misiune Imposibilă 7″, scrie antena3.ro.

Actorul urma să înceapă să filmeze în unele dintre cele mai populare părți ale orașului plutitor, dar producătorii au decis să oprească filmările momentan, având în vedere răspândirea foarte rapidă a coronavirusului.

Starul Hollywood avea programată o plimbare cu gondola prin oraș și trebuia să filmeze în umeroase piețe medievale care sunt pline de turiști.

Cruise a ajuns în Veneția pe 20 februarie și acum s-a trezit blocat în Hotelul Gritti Palace, așteptând o nouă decizie în privința proiectului. Potrivit raportelor, nimeni din distribuție sau din echipa de filmare nu a fost infectat.

Potrivit ultimului bilanț, în Italia ar fi 283 de oameni infectați și 7 morți. Mai exact, 212 cazuri în Lombardia, 38 în Veneto, 23 în Emilia Romagna, două în Toscana, trei în Lazio, trei în Piemont.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram