/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Alertă! Coronavirusul a ajuns în alte două state europene. În Italia sunt deja 283 de bolnavi și șapte decese

missing
25 februarie 2020, ora 15:13

Virusul ucigaș a fost identificat în alte două state europene. Două persoane infectate de „Covid-19” au fost internate în spital în localitatea Tirol, situată în zona de vest a Austriei. Un caz de infecție cu noul coronavirus a fost depistat și în Croația.

Coronavirusul se răspândește rapid în Europa. După ce Italia a declarat 283 de persoane bolnave și șapte decese, cazuri noi se înregistrează în alte două state. Una dintre persoanele bolnave din Austria ar fi călătorit recent în Italia.

Anterior, presa a scris că virusul a ajuns în Belgia (un bolnav), Finlanda (un bolnav), Suedia (un bolnav), Franța (12 bolnavi), Marea Britanie (13 bolnavi) și Spania (3 bolnavi). Este de menționat că autoritățile franceze au anunțat că toți pacienții au fost tratați de coronavirus.

Potrivit ultimului bilanț, în Italia ar fi 283 de oameni infectați și 7 morți, toți vârstnici. Mai exact, 212 cazuri în regiunea Lombardia, 38 în Veneto, 23 în Emilia Romagna, două în Toscana, trei în Lazio și trei în Piemont.

Astăzi au fost înregistrate primele cazuri suspecte de coronavirus în Palermo și Florența. Este vorba de o turistă din Bergamo, aflată în vacanță în Palermo, care a fost testată, iar rezultatul a ieșit pozitiv. Tânăra a fost internată la un spital din Cervello. Prietenii fetei și toate persoanele cu care a intrat în contact au fost plasate în carantină.

La Florența este suspect de boală un antreprenor de 60 de ani, care s-a prezentat la spital după ce i s-a făcut rău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram