/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

În opinia lui Chicu „ar fi ok” dacă în fruntea Ministerului Educației ar veni Babuc

missing
25 februarie 2020, ora 20:34

„Dacă în fruntea Ministerului Educației ar fi Monica Babuc ar fi ok pentru instituție” (n.r. cea care a deținut funcția respectivă pe timpul democraților), de această părere este premierul Ion Chicu. Șeful Executivului și-a exprimat opinia la emisiunea „Puterea a Patra” de la postul de televiziune N4. 

„Avem un minister care necesită o atenție deosebită, un talent managerial extraordinar. Cultura, Educația, Cercetarea, Tineretul și Sportul sunt domenii care absorb multe mijloace financiare”, a declarat prim-ministrul.

Anterior, deputatul Andrian Candu, care a ieșit din PDM împreună cu alți cinci deputați, a declarat că, dacă se va ajunge la o coaliție cu Partidul Socialiștilor, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Regionale, Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Afacerilor Externe ar urma să fie conduse de reprezentanți ai PD.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram